Крушевац

Image
Крушевац

Крушевачки герилци су се окупили 2021. године и одмах су се бацили у акцију! Инспирисани свакодневним проблемима, а пуни позитивне енергије коју су преточили у хумор и сарказам, почели су да указују на све те проблеме са којима се грађани Крушевца свакодневно сусрећу. Покренула их је љубав према свом граду и жеља да он постане место у коме ће мештани уживати у сваком дану, без постојања икаквих проблема. Герилци су покренули један бренд који је убрзо постао јако популаран у целом граду - Класичан Крушевачки календар. Мотивацију добијају свакодневном шетњом кроз град, у разговору са комшијама, а најбоље идеје за акцијање настају кад се герилци састану. Код њих се увек нешто ново крчка, а ако и ти примећујеш проблеме и желиш да утичеш на њихово решавање, имаш нову идеју и желиш да постанеш герилски кувар - јави се!

Акције

У твом крају постоји проблем на који институције не реагују?
Искористи неки од наших рецепата за решавање проблема!

Све акције

Герила штанд

Желиш да имаш праву герилску опрему и да подржиш рад Урбане гериле? На правом си месту! Куповином артикла из герила штанда помажеш нам у реализацији следеће уличне акције, а можеш да изабереш било шта од предмета који су сваком герилцу потребни за акцијање!

Image
Мајица 
Мајица

Памучна герилска мајица, изузетан модни комад са практичном применом приликом извођења герилских акција. Доступна у следећим величинама:
S M L XL XXL

1500.00ДИН
Вишенаменски нож
Image
Вишенаменски нож 
1500.00ДИН