Прокупље

Image
Прокупље

Прокупље је постао прави герилски град 2021. године! Група Прокупчана окупила се када су схватили да је свако избушио гуму на аутомобилу на истом месту. Тако је и настала прва акција; поставили су знак на месту где је некад био знак.Прокупачки герилци су пре свега пријатељи, у њиховом тиму су увек добродошли нови акцијаши који примећују проблем, имају идеју и желе да постану герилци. Екипа се окупила зато што воли свој град и жели да Прокупље буде град у коме становници уживају, без постојања икаквих проблема. Љубав према свом граду показали су и кроз чувени знак “ЈА ВОЛИМ ПРОКУПЉЕ”, који су поставили на месту које њихове комшије изгледа јако често посећују, на свега 200 метара од центра града, како би повећали видљивост тог локалитета. Инспирацију проналазе у свакодневној шетњи градом и кроз разговор за пријатељима и комшијама, а инспирације увек има! Ако живиш у Прокупљу и околини, примећујеш проблем и желиш да герилаш - јави се!

Акције

У твом крају постоји проблем на који институције не реагују?
Искористи неки од наших рецепата за решавање проблема!

Све акције

Герила штанд

Желиш да имаш праву герилску опрему и да подржиш рад Урбане гериле? На правом си месту! Куповином артикла из герила штанда помажеш нам у реализацији следеће уличне акције, а можеш да изабереш било шта од предмета који су сваком герилцу потребни за акцијање!

Image
Мајица 
Мајица

Памучна герилска мајица, изузетан модни комад са практичном применом приликом извођења герилских акција. Доступна у следећим величинама:
S M L XL XXL

1500.00ДИН
Вишенаменски нож
Image
Вишенаменски нож 
1500.00ДИН