O нама

Урбани герилци шетају градом, увиђају проблеме у својој заједници и на сатиричан начин реагују на њих. Оно што герилци желе је да град у коме живе постане најбоље место за живот!

Image
Урбана герила - О нама
 ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ 
 ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ   ПРИДРУЖИ СЕ 
Image
О нама

Нишка урбана герила су Наисмени, добри људи (нице) који су из Ниша (Наиссус). Окупили смо се како бисмо на креативни начин указали на проблеме у свом граду пошто смо видели да сервиси који су доступни грађанима да пријаве проблеме у својој околини не реагују. И веровали или не, успева нам да решимо проблеме на овај начин, а у прилог томе имамо двадесетак акција којима смо продрмали летаргичне градске функционере. Има нас између 3 и 30, а циљ нам је да читав Ниш буде герила. Увек су нас питали зашто кријемо свој идентитет, али анонимни смо не зато што се плашимо, већ како бисмо охрабрили друге да макар и под „идентитетом“ Урбане гериле укажу на проблем у свом окружењу. Наш главни циљ је лепши град у коме желимо да живимо, да се проводимо, дружимо, град у коме можемо да васпитавамо своју децу, а тај град не може бити такав ако ми сами не засучемо рукаве

Где су наши штабови!

Наши штабови раде 24/7!
Југоисток Србије постаје познат по герилским акцијама! Урбани герилци су будни, шетају градовима и указују на проблеме са којима се сусрећу мештани Прокупља, Лесковца, Ниша, Крушевца, Ћуприје, Блаца, Врања, Пирота и Ћићевца! Хоћеш да постанеш герилац? Придружи нам се! Хоћеш да започенеш герилску причу у свом граду? Окупи екипу и јави нам се!

 

Image
Где су наши штабови!

Занимљивости о урбаним герилцима и нашим штабовима

Од које године постоји Урбана герила, колико герилаца има, на колико проблема је указала Урбана герила и колико се проблема решило герилским сарказмом?
Ево више информација!

2016

Оснивање првог герилског штаба

80+

Aктивних герилаца

70+

Проблема на које смо указали

50+

Решених проблема

Герила штанд

Желиш да имаш праву герилску опрему и да подржиш рад Урбане гериле? На правом си месту! Куповином артикла из герила штанда помажеш нам у реализацији следеће уличне акције, а можеш да изабереш било шта од предмета који су сваком герилцу потребни за акцијање!

Image
Мајица
Мајица

Памучна герилска мајица, изузетан модни комад са практичном применом приликом извођења герилских акција. Доступна у следећим величинама:
XS S M L XL XXL 3XL

1500.00ДИН
Вишенаменски нож
Image
Вишенаменски нож
1500.00ДИН
 SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW 
 SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW   SHOP NOW