Лесковац

Image
Лесковац

Да ли знате да је прва рекета из Србије полетела у свемир управо из Лесковца?! За ову част заслужна је лесковачка герила. Герилци у Лесковцу су се окупили 2021. године. Шетају својим градом, причају са комшијама, увиђају проблеме и кроз хумор и сатиру на исте реагују. Екипа пријатеља за циљ има да Лесковац постане град у коме неће бити проблема и у коме ће становници уживати, без икаквих брига. Захваљујући овој екипи Лесковац је постао град који је посетила Гинисова делегација, што је Лесковчанима причинило велику част и задовољство, понос града! Инспирацију проналазе у свакодневним стварима; шетњом поред ископина у главној улици, поред дечијих паркова који нису ограђени, а током шетње обавезно воде рачуна и где газе (баци поглед на акције због чега је тако!). Ако живиш у Лесковцу и околини, примећујеш проблеме и желиш да утичеш на њихово решавање кроз хумор и сатиру - јави се!

Акције

У твом крају постоји проблем на који институције не реагују?
Искористи неки од наших рецепата за решавање проблема!

Све акције

Герила штанд

Желиш да имаш праву герилску опрему и да подржиш рад Урбане гериле? На правом си месту! Куповином артикла из герила штанда помажеш нам у реализацији следеће уличне акције, а можеш да изабереш било шта од предмета који су сваком герилцу потребни за акцијање!

Image
Мајица 
Мајица

Памучна герилска мајица, изузетан модни комад са практичном применом приликом извођења герилских акција. Доступна у следећим величинама:
S M L XL XXL

1500.00ДИН
Вишенаменски нож
Image
Вишенаменски нож 
1500.00ДИН