Ниш

Image
Ниш

Нишка урбана герила акција на улицама свог града од 2016. године. Шетамо градом и указујемо на проблеме са којима се сусрећемо ми и наше комшије. Циљ нам је да Ниш буде град за пример, а Нишлије срећни и задовољни људи. У тиму имамо између 3 и 33 члана и увек смо расположени за ново друштво и идеје. Наша прва акција биле су Боксерске рукавице. Тај рецепт се испоставио као делотворан, па смо одлучили да наставимо са кувањем. До сада смо скували преко 50 рецепата и урадили више од 60 уличних акција! Од како нас ради на акцију, наш град је посетила Гинисова делегација, на шта смо посебно поносни, то је била заиста велика част, чак два пута! Упознали смо доста нових пријатеља током свих ових година акцијања, а посебно издвајамо пријатељство са нашим другарима који свако пролеће и лето проведу поред Габровачке реке, сад већ чувени Миле, Биља и Смиља, а прошле године су се екипи придружиле и Роска и Винка. Оно што је за нишку герилу сигурно је да се код нас увек крчка нешто ново, а ако желиш да постанеш герилски кувар; придружи нам се или окупи своју екипу!

Акције

У твом крају постоји проблем на који институције не реагују?
Искористи неки од наших рецепата за решавање проблема!

Све акције

Герила штанд

Желиш да имаш праву герилску опрему и да подржиш рад Урбане гериле? На правом си месту! Куповином артикла из герила штанда помажеш нам у реализацији следеће уличне акције, а можеш да изабереш било шта од предмета који су сваком герилцу потребни за акцијање!

Image
Мајица 
Мајица

Памучна герилска мајица, изузетан модни комад са практичном применом приликом извођења герилских акција. Доступна у следећим величинама:
S M L XL XXL

1500.00ДИН
Вишенаменски нож
Image
Вишенаменски нож 
1500.00ДИН